10:00 M ELEWATI SATU TUJUAN YANG PASTI, PERLU NALURI DAN HATI YANG LEBIH SUCI...
12:00 A DOH CEDAKE KEKAREPAN GUMATUNG ONO ING ATI, SUPOYO KABEH KEBUTUHAN BISO NYA-WIJI ...
14:00 N GUDOROSO PERKORO KANG ABOT SANGGANE, JALARI PIKIRANE TANSAH MRONO - MRENE...
16:00 C INAKETAKE SUPOYO ORA ADOH TIPAKE, MERGO YEN CEDAK GAMPANG SARANANE...
18:00 I SINE ATI BISO DI TRAWANG KANTHI SIJI, JALARI PIKIRAN IKU ORA KENO DI BLENJANI...
20:00 N GAMBORO ING AWANG-2 BEBASAN TANPO TEPI, IKU GAMBARAN WONG WONG KANG NGUDI REJEKI...
22:00 G AYUHAN KANG LUHUR PERLU PITUTUR, SUPOYO PANGURIPAN ORA KELANTUR - LANTUR...